la cafenea, forum

Tricouri personalizate - cadouri ideale pentru cei dragi

publicat: 09.04.2014; autor: Adina Lazar

Cauti un cadou special pentru cineva apropiat? Iti doresti sa-ti impresionezi iubitul/iubita si nu stii cum? Poti opta pentru unul sau doua tricouri personalizate. Tricourile personalizate sunt variante ideale de cadouri indiferent de varsta sau de ocazie. Nu conteaza ca trebuie sa-i faci un cadou mamei tale, sorei, fratelui, bunicului sau iubitei. Tine cont de preferintele persoanei in cauza si opteaza pentru un tricou care sa-l surprinda placut.

Tricourile personalizate reprezinta o optiune tinereasca si in trend pentru tot mai multe persoane, in ziua de astazi. Indiferent ca vrem sa cumparam un cadou cuiva sau ca pur si simplu dorim sa transmitem un mesaj celor din jur, putem alege sa imprimam un tricou si apoi sa-l purtam sau sa-l oferim cuiva drag.

Mai exact, exista o serie de firme specializate care se ocupa cu imprimarea tricourilor. Mesajul, in general, poate fi ales dintr-un catalog complex. Poti opta pentru un desen simbolic sau pentru un citat, o fotografie. De asemenea, exista si varianta sa creezi chiar tu mesajul in cauza si sa-l furnizezi producatorului. Nu trebuie decat sa oferi textul sau imaginea la calitatea ceruta si gata tricoul personalizat.

Daca doresti sa-ti sursprinzi iubita, nimic nu poate fi mai frumos decat sa-i oferi un tricou personalizat, pe care sa scrie toata dragostea ta. Poza voastra sau doua inimi unite sunt alte doua variante de mare succes in astfel de cazuri.

Daca vrei sa-i faci o surpriza colegului/colegei de clasa, poti alege un tricou personalizat cu trupa lui favorita sau cu actorul preferat. Sigur acesta va fi incantat de ideea ta.

In cazul in care amicul tau e pasionat de pesti, alege sa imprimi tricoul cu un peste haios. Acest cadou il va incanta iar pe tine te va costa mai putin decat un acvariu intreg. Te poti folosi, asadar, de orice pasiune a persoanei in cauza, de orice hobby. De la obiecte imprimate si pana la fotografii din vacanta sau la texte speciale, toate pot fi variante perfecte pentru un cadou achizitionat repede si original.

Chiar si cei mai in varsta pot aprecia acest gen de cadou. Mama ta va fi incantata daca pe tricou va scrie „Pentru cea mai buna mama de la fiul/fiica ei!”. Tatal tau va purta cu mare drag un tricou pe care este imprimat un model de masina ca acela pe care l-a condus pentru prima oara. Pentru bunici sunt adorabile tricourile imprimate cu pozele nepotilor. Se stie ca asa ii vei cuceri sigur.

Renunta astfel la cadourile costisitoare, la alergatul prin oras si la timpul pierdut si alege sa oferi celui drag un cadou unic, un tricou personalizat, care sa fie purtat cu drag. Nu trebuie decat sa gasesti modelul dorit si firma care se ocupa cu personalizarea tricourilor. Daca doresti poti sa duci tu tricoul, daca nu, firma in cauza iti va oferi chiar ea. Si in privinta modelului de imprimeu ai de ales tot din variantele de mai sus: duci chiar tu modelul sau alegi din baza de date a firmei in cauza.