la cafenea, forum

Perdele de calitate gasesti doar intr-o mercerie de calitate

publicat: 08.04.2013; autor: Adina Lazar

Perdelele sunt tesaturi fine, pe care le folosim pentru a infrumuseta interiorul unei locuinte, pentru a ne pastra intimitatea si pentru a impiedica patrunderea luminii din exterior in interior. Perdelele pot fi de mai multe tipuri, pot fi realizate din materiale diferite, de calitati variate. Desi puteti sa achizitionati o perdea din orice magazin cu materiale textile, daca doriti sa beneficiati de o perdea de calitate, locul cel mai potrivit de unde o puteti achizitiona este o mercerie. Intr-o mercerie de calitate, veti gasi nu doar zeci de modele de perdele si accesorii pentru perdele, pentru croitorie, ci si perdele realizate din texturi diferite, din materiale diferite, in stiluri diferite (stil clasic, retro, modern etc.).


Tipuri de perdele

In cadrul unei mercerii care isi respecta clientii, exista o gama larga de perdele. Pornind de la perdele simple, pentru decoruri simple, realizate din chifon, si pana la perdele extravagante, realizate din fibre naturale, intr-o mercerie cu renume poti gasi tot ceea ce iti doresti, indiferent de gusturile si pretentiile financiare.

Extrem de fine si elegante, sunt si perdelele realizate din organza, perdele cu imprimeuri florale (ideale pentru livingurile spatioase), perdelele cu imprimeuri specifice camerelor pentru copii.

De asemenea, gama variata de perdele regasita intr-o mercerie poate satisface si gusturile celor mai pretentiosi clienti, precum hotelurile de 4-5 stele, cluburilor selecte sau restaurantele cu stil.

Si pentru ca perdeaua nu poate fi achizitionata individual, intr-o mercerie puteti gasi si numeroase tipuri de draperii, panglici sau dantele care pot infrumuseta si pot da viata unei perdele cu o textura simple, intr-o singura culoare. Si daca nu stii ce sa alegi, specialistii din mercerie te pot sfatui pornind de la dimensiunile perdelei si cele ale draperiei, si continuand cu nuantele acestora, cu materialele, texturile, accesoriile potrivite. Pe langa specialistii in design interior si in materiale textile, intr-o mercerie veti gasi si un atelier de croitorie care poate sa ajusteze, sa croiasca ceea ce dvs. cumparati.

Pe langa gama larga de perdele, merceriile ofera si numeroase accesorii necesare pentru infrumusetarea si completarea acestora. Pornind de la ate de diferite tipuri si continuand cu panglici, snururi cochete, dantele diverse, funde, paiete etc., toate accesoriile sunt in aceeasi incapere.

In ziua de astazi, in orice locuinta, perdelele sunt elementul central al unei incaperi. Prin textura si culoarea lor, prin dimensiuni si model, acestea pot oferi eleganta si pot intregi imaginea de ansamblu, oferind o anumita „stare” incaperii. Si pentru ca efectul acesteia sa fie la superlativ, este recomandat sa optati pentru o perdea de calitate, comercializata de o mercerie cunoscuta pentru calitate si seriozitate.