la cafenea, forum

Mobila de baie la comanda - o optiune tot mai des intalnita

publicat: 30.04.2014; autor: Adina Lazar

Mobila de baie la comanda are un avantaj evident in fata pieselor de mobilier deja existente in showroom-uri. In general, produsele din magazine nu se potrivesc mereu spatiului si dorintelor noastre astfel incat acestea necesita mici modificari care, de multe ori, afecteaza designul initial si calitatea produsului respectiv. In cazul mobilei de baie la comanda, avantajele sunt numeroase, chiar daca implica costuri mai mari.

Schita mobila de baie la comanda Daca vorbim de schimbarea unui simplu dulap de baie, cu design clasic, din pal melaminat, putem sa alegem foarte simplu un model din comert. Exista numeroase piese de genul acesta, pe dimensiuni diferite, in nuante si din materiale variate. Asa ca este imposibil sa nu gasesti ceva pe placul tau, care sa se incadreze perfect in baia ta.

Daca discutam se schimbarea intregii bai, mai exact atat a mobilierului cat si a obiectelor sanitare, este recomandat sa optezi pentru mobila de baie la comanda. Mobila de baie la comanda inseamna mobilier realizat pentru tine, dupa gusturile si nevoile tale, perfect pentru spatiul pe care il ai tu. In astfel de situatii, activitatea este mai complexa si implica obligatoriu un specialist. Cel mai bine este sa alegi un producator de mobilier de baie cu care sa te sfatuiesti si care sa-ti prezinte oferta lui. Un specialist poate veni cu idei si solutii noi pentru tine si pentru baia ta. Experienta lui este mult mai vasta decat a ta.

Mobila de baie realizata la comanda este o optiune si pentru persoanele care se confrunta cu o baie mica, inghesuita. In astfel de cazuri, fiecare zona trebuie valorificata si evaluata de un specialist. Mobilierul de baie trebuie sa se muleze perfect pe obiectele sanitare, pe pereti, pe dorinte. De asemenea, ai posibilitatea sa optezi si pentru materialul dorit. Poti imbina palul cu sticla, poti face un joc de polite deschise pentru a atrage atentia si pentru a ascunde anumite imperfectiuni. Toate aceste posibilitati trebuiesc discutate, insa, cu producatorul in cauza, cel care iti va realiza mobila de baie la comanda.

In general, producatorii de mobila de baie la comanda au deja un catalog de produse. Fie iti poti alege direct de acolo, la pretul afisat, fie poti opta pentru mobilier nou, dupa designul tau. Poti schimba usile, materialul, poti alege diferite jocuri de culori pentru noile corpuri de mobilier. Trebuie sa stii, insa, ca aceste operatiuni vor costa in plus. Dar daca nu repeti operatiunea foarte des, si daca vrei ceva de calitate superioara, costurile mari isi merita valoarea.

Atunci cand optezi pentru mobilier de baie la comanda trebuie sa stii ca, comunicarea cu producatorul este foarte importanta. Toate detaliile trebuie clarificate inca de la inceputul lucrarii, inclusiv transportul si montarea pieselor in cauza la fata locului.